Saturday, December 18, 2010

~alhamdulillah~


assalammualaikum.....(*_*)v...

hai semua.....Aper khabar...??? huhuhh,,,, lama asernyer aku menyepi.....tpi xper kot....bukan orang perasan pon aku lama xonline..,,,,,,,,,huhuh....tangan aku da rindukan nk menaip blogwaking dan otak aku pun da rindukan bahan bacaan di blog2 yang menarik2.....hehee.....nk wat cmnerkn sibuk sangat......

mula-mula aku akan nyatakan sebab kenapa aku lama xonline......hehehehe....bleh ke...???lantak ar blog aku,aku yg tulis orang nk kater aper pun layan jerkla......
semuanyer pasal aku terkejut ngan fyp aku......sebab aku da berjaya menghantarnyer......
"tapi sayanngla xjadi"
jadi di kesempatan tue aku nk amik kesempatan untuk bercuti semester sekejap sebelum aku masuk praktikal......
kemudian,aku baru igt nk bercuti semester tetiba rumah aku plak sedang direnovasikan......ala renovatela senang citer......jadi memang sibuk sesangat....mengemas ini,memindah itu,mengangkat saner dan menyinggah sini jap kat shoutmix blog orang len......hahahaaaa....jadi sampai skrang lom siap lagi.....wak tue ngah buat lagi.....aku nk tolong xreti....kalu elektrikal nyer part insyaAllah aku leh tolong......

tdi baru permulaan....ok skrang balik kepada tajuk entri aku........hehehe....maaf melalut sikit tadi....almaklumla tangan da sangap@mengantuk nk menaip.......hehehe

alhamdulillah...
kenapa...!!!!sebab final year project aku telah diaccept oleh akunyer supervisor.....akhirnyer lega jugak hati aku........jadi aku da boleh bercuti semester....jadi saper2 nk ajak aku pergi bercuti joooommmm.....tpi aku xnak ikut sebab sen xder jadi aku nak nengok gambar jerk...lehkan...???.,.....hahaaha.......

alhamdulillah...
sebab result aku baru jerk kuar semalam bukan main susah lagi aku nk login busy sgt2 la tue...aderla dekat 486 kali (jangan cayer).....hehehe.......akhirnyer aku memperoleh kemenangan yg kelima untuk semester lima.........hehehe.....result yg memberansangkn......result yg menjentik minda kata orang......yg penting result fyp aku dapat A.....thank you to my supervisor.......

alhamdulillah.....

oleh kerana itu.....aku hanya perlu mejalani praktikal selama 4 bulan jerk untuk aku menghabiskan sesi diploma....hehehe.....biarla diploma pun ader jugak nmpk usaha aku.....insyaAllah aku akan cuba lakukan yg terbaik lagi pada masa degree untuk ibubapa aku.....doakan kejayaan aku yea....(*_*)v,,,,,.


alhamdulillah....
dengan nie aku sertakan lagu maher zain...alhamdulillah untuk halwa telinga anda...hehe......





okla....sampai sini jerla yea......abang aku da bising suruh beli roti canai....baru nk feeling2 menaip entri nie.....kacau betulla.....hehehehe........jgn marah yea abg ewan.....gurau jerk.....

assalammualaikum....
moga berjumpa lagi di entri seterusnyer......insyaAllah....(*_*)v





3 comments:

  1. alhamdulillah.. tahniah wak =) semoga berjaya menempuhi alam praktikal. chaiyok!2

    ReplyDelete